©
צילום: אינסטגרם
בלעדי לפרוגי: ארוחת הערב של עמית פרקש
ישבתם פעם לפני ארוחת ערב וחשבתם לעצמכם "מממ, מה עמית פרקש הייתה מכינה לאכול עכשיו?" - אז התשובה בידינו, קבלו מתכון ללזניה שהגיע אלינו הישר מהכוכבת
עשו סאב
אז כמו בכל מתכון, קודם כל נגרה אתכם בתמונה מדהימה כדי שתבינו כמה לזניה זה דבר מדהים.
© shutterstock
ונעבור לתכלס:
מה צריך?
- חבילה אחת של עלי פסטה לזניה
- צנצנת אחת של רוטב פסטה
- שישה גביעי קוטג׳ 5%
- אפשר כוס גבינת עזים או גבינה בולגרית
- שלוש ביצים
- 300 גרם גבינת עמק פרוסה
איך מכינים?
- לחמם תנור מראש בחום בינוני
- לקחת תבנית מלבנית, למרוח שמן זית ולהניח שכבה של עלי לזניה ואז לשים חצי מהכמות גבינה שעורבבה עם הביצים
- לכסות עם שכבה של מעט רוטב פסטה, להוסיף עוד שכבה של עלי לזניה, שכבה של גבינה צהובה, שכבה של החצי השני של הגבינה עם הביצים, להוסיף מעל רוטב עגבניות, שכבה נוספת של עלי לזניה ולבסוף שכבה של גבינה צהובה
- לחמם 45 דקות בתנור
לסיום עוד לזניה יפיפיה ואיך לא - בתיאבון!
© shutterstock
רוצים שעמית תגיע לאכול אצלכם ארוחת ערב? בואו להשתתף בפעילות "שולחן משפחתי" שלנו!
|
תגובות