בסוכה של פרוגי: העיתונאי שי פרץ
כמיטב מסורת החג, אנחנו מארחים בשבת הראשונה בסוכה של פרוגי את העיתונאי שי פרץ שמוכר לנו מ"חדשות הבידור". בדקנו מה הוא יאכל בסוכה? איפה הוא יטייל בחג ואת מי הוא היה רוצה לארח בסוכה של פרוגי?
לכבוד השבת הראשונה בסוכה של פרוגי, החלטנו לארח העיתונאי שי פרץ, שכתב וערך בשנים האחרונות את מדור מחיר התהילה במגזין פנאי פלוס. עוד קודם שימש ככתב הרכילות של "וואלה סלבס" וערך את המדור גם בתקופה האחרונה.
בנוסף הוא מגיש וכותב את פינת ה"וידאו-פאפרצי" בחדשות הבידור" ואנחנו מכירים אותו בזכות השנינות, ההומור הכובש ומצבור החנניות שלו.
שי, מה אתה הכי אוהב לאכול בסוכה?
" את מה שאני אוהב לאכול בכל חג! בעצם בכל יום: קאפ-קייק. מצידי כל חג הוא סיבה לקאפ-קייק".
מה אתה הכי לא סובל בתקופת חגים?
"את המשקל שנערם בגלל כל הקאפקייקים שאני תוקע. אי אפשר לעשות קאפקייק דל שומן?"
מה המקום האהוב עלייך לטיולים בחגים?
"אירופה. למעשה אני עונה על השאלון הזה מאוקספורד סטריט בלונדון. זה מכניס אותי לפרופורציות".
את מי היית רוצה לארח בסוכה של פרוגי?
"את ליידי גאגא, כי ככה לא אצטרך לקשט את הסוכה, היא כמו קישוט סוכה אחד גדול ואני גם מעריץ אותה".
הכי כיף לשבת בסוכה ו?
"לקום וללכת לשבת במזגן".
איך אתה מעדיף את הסוכה שלך?
"אני מעדיף את הסוכה שלי בחו"ל".
מה ההמלצה שלך איך לנצל את תקופת החגים?
"לנצל את הזמן למנוחה, בילויים וזמן איכות עם האנשים הכי קרובים אליכם. זה אולי נדוש, אבל זה משהו שאי אפשר לקנות אותו בכסף ותמיד כיף להזכר בו אחר כך".