איך פותחים מסעדה ב-24 שעות?
ריאליטי בישול חדש. מדי פרק תתחרנה זו מול זו שתי קבוצות של מסעדנים מתחילים, כאשר לכל אחת 24 שעות להגות, לתכנן ולפתוח מסעדה ללילה אחד.
בכל קבוצה חבר אחד הממונה על עסקי "החזית" של המסעדה: עיצוב הפנים, הושבה ושירות, בעוד השני מטפל בעסקי "העורף": בניית התפריט, קניית מצרכים וכמובן, הבישול עצמו. עם פתיחתן של הדלתות תשרת כל מסעדה קבוצה מיוחדת של סועדים ופאנל משתנה של שופטים, כל אחד מהם מייצג תחום אחר של התמחות: שיווק מסעדות, השקעה במסעדות וביקורת מסעדות. השופטים יבחרו בקבוצה המנצחת על סמך הקונספט בו בחרה ואופן ביצועו ותעניק לה פרס של 10,000 דולר.
מנחה הסדרה ואחד משופטיה הוא השף הניו - יורקי המוערך סקוט קונאנט. ב-2008 ייסד קונאנט את שני סניפי מסעדת "קארפטה" בניו יורק ובמיאמי וביסס את עצמו כאחד מהשפים המובילים בשדה הבישול האיטלקי. "סקארפטה" זכתה לביקורת של שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס וניו-יורק מגזין, ונבחרה על ידי שניהם כאחת מ-10 המסעדות הטובות של השנה. בנוסף לכך זכתה "סקארפטה" לתואר "אחת המסעדות הטובות בארה"ב" על ידי אסקווייר מגזין.
ב-2010 נפתחו עוד שלושה סניפים של המסעדה, בטורונטו, בברלי הילס ובלאס וגאס.
ימי רביעי, החל מה-13 ביולי בשעה 23:30 בערוץ החיים הטובים. ערוץ 31 ב-yes וערוץ 41 ב-HOT.