אוכל טרנדי: כך תכינו קייק פופס בעצמכם
הקייק פופס כבר כבשו מזמן את עולם האוכל. הם באים בצורות שונות ועם קישוטים מגוונים. אז מה זה קייק פופס? איך מכינים אותו? והאם הוא שווה תמונה לאינסטגרם? תשפטו בעצמכם
הקייק פופס הם בעצם לפי פירושם הפשוט - עוגה על מקל. ממש כמו סוכרייה על מקל רק שהסוכרייה היא בעצם עוגה. הקייק פופס הופכים את אכילת העוגה, המתפרשת בדרך כלל כמשהו משמין ומלכלך לאכילה פשוטה, מהנה, טרנדית וקלילה.
איך מכינים קייק פופס?
הבלילה:
קודם כל הבלילה. את הבלילה אפשר להכין כמו עוגה רגילה, אבל כדאי לבחור בעוגת ספוג שמתנפחת באפייה. הבאנו לכם מתכון בסיסי, אפשר לשנות אותו ולהוסיף שוקולד אם רוצים כדורים חומים.
המצרכים:
- כוס וחצי קמח
- קורט מלח
- חצי כפית אבקת אפייה
- 60 גרם חמאה מומסת
- חצי כוס סוכר
- ביצה
- כפית תמצית וניל
- רבע כוס חלב
המצרכים:
ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת בלילה חלקה.
מתקן ההכנה:
ישנן שלוש אפשרויות. כל אחד יכול לבחור את האפשרות המתאימה לו, למשאבים, לכוח הרצון ולסבלנות הטמונה בו.
האפשרות הראשונה היא לקנות מכשיר קייק פופס, כמו מכשיר של וופל בלגי, רק עם עיגולים בתוכו. אפשר לקנות בחנויות חשמל ואפייה, או באינטרנט. באמצעות המכשיר קל מאוד להכין קייק פופס. יש לשים בלילה בכל חצי כדור ולסגור את המתקן. אחרי שחלפו 4 דקות לפתוח אותו.
אפשרות מספר שתיים, היא תבנית סיליקון של עיגולים. היא באה עם שני חלקים, במידה וקניתם אותה, יש לשים בלילה בחצי אחד של התבנית ולהכניס לתנור לכ15 דקות.
האפשרות האחרונה היא להכין עוגה רגילה ולחלץ בעזרת כף מלון כדורים מהעוגה.
הקישוט
עכשיו הגענו לחלק היצרתי והכיפי. מצאנו לכם את הרעיונות הכי מקוריים, שתוכלו לנסות בעצמכם.
|