מעורר תיאבון: חמשת המאכלים הגרועים ביותר. זה הרבה יותר טעים מכל מה שיש בכתבה, אילוסטרציה. צילום: ירון ברנר

מעורר תיאבון: חמשת המאכלים הגרועים ביותר

מי לא אוהב גלידה? מי לא אוהבת לשבת במסעדה ולהזמין סלט? אבל, מה הייתם עושים אם היינו אומרים לכם שאת הגלידה שאתם אוהבים אפשר להזמין בטעם סושי או הסלט שלכם יגיע בתוספת שוקולד? אספנו בשבילכם את חמשת המאכלים המגעילים ביותר שהומצאו בהיסטוריה

תעשיית המזון תמיד מנסה לחדש את עצמה. מוסיפים לנו לתפריט מאכילים חדשים כמעט כל הזמן. יש מאכלים מעולים וחדשניים, ויש מאכלים שפשוט אי אפשר לעכל. מסעדות חדשות נפתחות כל הזמן. כל מסעדה עם המנות היחודייות שלה, עם רעיונות חדשים שרוצים להכניס לתפריט הקבוע שלנו. הניסיונות החדשים לפעמים מדהימים, ולפעמים מאכזבים עד כדי הקאה. אספנו בשבילכם את המאכלים הגרועים ביותר שמצאנו והתחרות הייתה קשה. אז מהם חמשת המאכלים הכי גרועים שמצאנו?

סלט חסה עם שוקולד

כן, גם לנו היה קשה מאד להאמין שיש כזה דבר. הוא קיים והוא נמצא בתפריטי מסעדות. הסלט חסה אמנם נשמע לנו הגיוני אבל כשמוסיפים לו שוקולד מעל, המצב הופך לקשה יותר.

גלידת סושי

גלידה בטעם דג עם וואסבי. אולי אני עתיקה, אבל הייתי מעדיפה גלידת וניל. ואם היה לי חשק לקחת סיכון, אולי אפילו סוכריות מעל.

עוד במדור הסטייל של פרוגי:

עין של שור

כן, זה באמת קיים. גם לנו פתאום קשה לבלוע את הרוק. גם לנו נשמע קצת מוזר לאכול עיניים של שור ולא בתור משימה של הישרדות.

סלט מדוזה

דמיינו את המתכון הבא: קצת מלח, 500 גרם מדוזה ופלפל. לא על הצלחת שלנו, תודה.

חגבים

המאכל האחרון הנוראי שהייתי בטוחה שעובדים עליי כאשר סיפרו לי שהוא באמת קיים ונאכל: כן, יש כאלו שאוכלים חגבים. ובניהם, תופתעו לשמוע, גם הילדים של בראד ואנג'לינה, שעם הכסף של ההורים שלהם, הם יכולים לקנות להם מסעדות שלמות של מקדונלד'ס, אבל הם בוחרים לאכול חגבים. אנג'לינה מספרת שהם "מתים על זה".

טוב, על טעם וריח אין מה להתווכח, לא ככה? לאחר הבדיקה הממושכת שלי, אני חושבת שהבנתי משהו אחד. צ'יפס ושניצל זה מספיק טוב בשבילי. ואולי אפילו פיצה.

תגובות