קיץ מתוק: מה אוכלים בחופש הגדול?. צילום: טאמבלר, @fit-is-healthy

קיץ מתוק: מה אוכלים בחופש הגדול?

הקיץ בישראל חם ולוהט, בשביל לצנן אותנו, מאכלים כמו אבטיח וגלידה יעשו את העבודה. רשימה

סושי

הרשימה שלנו נפתחת עם המאכל יפני, הסושי. הסושי הוא מאכל קליל ומרענן המורכב מאורז, ירקות ועטוף באצה. לשומרי המשקל שבנינו הסושי מכיל בערך כ-140 קלוריות בסוגים לא מטוגנים, כדי שהגזרה שלנו לא תהרס בקיץ.

איך תכינו סושי בשלבים פשוטים!
 

עוד במדור הסטייל של פרוגי:

יוגורט

איך אפשר שלא להוסיף לרשימה את המאכל המרענן הרשמי של הקיץ: יוגורט. אפשר ללכת ולקנות יוגורט ביוגרטיה הקרובה לבית עם תוספות מפתות כמו שוקולדים, סירופים, אגוזים ופירות, או להכין בבית בצורה די מסובכת. ניתן גם לאכול את הגרסה מצוננת יותר, הפרוזן יוגורט. הפרוזן הוא שילוב של פירות קפואים שטוחנים אותם במכונה מיוחדת שמוציאה לאחר מכן את היוגורט.

ש
© twitter @ mommarizzay

סלט פירות

סלט פירות הוא מאכל קיצי וכיפי. לוקחים את כל הפירות הקיציים האהובים עלינו, חותכים ואוכלים. מומלץ גם לסחוט תפוז לתוך הסלט לשיפור הטעם. אם אתם בקטע של פיקניק של פירות ובא לכם להתפנק עד הסוף, חתכו אבטיח לחצי, הוציאו את בפנוכו שלו והפכו אותו לקערה בה תשימו את סלט הפירות, כך יווצר מראה מגניב ומרענן.

קליל ולא מסובך
 

אדממה

אדממה הוא מאכל שמורכב מפולי סויה בתוך התרמיל שלהם מבושלים ומומלחים. מבשלים, ממליחים, מוסיפים טיפה לימון וקיבלתם נישנוש טעים לישיבה עם החברים.

 

בולגרית ואבטיח

שילוב של אבטיח והבולגרית, המתוק והמלוח, גורם לחך שלנו שמחה. חותכים אבטיח לחתיכות ומעל מפזרים קוביות בולגרית ולאחר מכן מעבירים את הכל לצלחת מושקעת ומתפרעים, זהו מאכל שכדאי לאכול בימים של חופשה או סתם על חוף הים.

© tumblr @ fit-is-healthy

גלידות וארטיקים

איך אפשר להעביר קיץ בלי ארטיקים וגלידות? גלידה קנויה, קרחון, גלידה אמריקאית ובקיצור כל הסוגים! גלידה תמיד הופכת את הקיץ החם של ישראל, לצונן ונעים. אז פעם הבאה שמוכר הגלידה עובר לידכם בחוף הים, אל תתנו לו להגיד את המשפט "אני הולך!". 

© tumblr @ geekycraft
תגובות