FOOD FEED: ספיישל פיצות שכונתיות וטעם חדש בגולדה
שטראוס משיקה שני שלגונים חדשים בסדרת BETTER FOR YOU, טרה מביאה לנו גיוון בפיצריות השכונתיות, גולדה חוברת למותג דגני בוקר אהוב ומשיקה טעם חדש ומפנק - כל מה שטעמנו השבוע
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- Food Feed: גלידות השמנת שסוף סוף מגיעות לארץ
- שחקו וגלו: איזו תוספת להמבורגר אתם?
- אסור לכם לפספס את המתכון הזה לברד פודינג
"בקטנה עם פריכיות" של תנובה
תנובה מרחיבה את סדרת "ארוחה בקטנה" ומשיקה ארוחת גבינה בקטנה עם פריכיות - מארז אישי הכולל גבינה לבנה 5% בשילוב מיני פריכיות. המוצר החדש, כמו קודמיו בסדרה, אמור להוות פתרון אידיאלי ומוכן לארוחה קטנה, שאפשר לקחת "טו גו" לכל מקום ולנשנש במקרה של רעב. הגבינה היא כמובן גבינה לבנה רגילה, הפירכיות קטנות וחמודות ונכנסות בביס אחד לפה. אבל, כמו בגרסאות עם הקרקרים, גם פה הרגשנו שיחס הגבינה/פחמימה לא תואם. יותר מדי גבינה לעומת פחות מדי פירכיות או קרקרים למריחה וחבל כי חצי גביע גבינה הלך לפח ואנחנו לא אוהבים לבזבז מזון... ציון: 8/10.
השלגונים החדשים של שטראוס
גלידת שטראוס משיקה שני שלגונים חדשים בקטגוריית – BETTER FOR YOU: גודיז - שלגון חדשני ומפנק מופחת קלוריות ושומן עם שוקולד לבן ותות שדה. השלגון הזה היה ממש טעים, סיפק לנו מנה מתוקה טעימה אך קלילה ומפנקת. השלגון השני הוא סולרו 100 – שלגון המכיל 100% פרי, בעל שלושה מרכיבים בלבד וסוכר מן הפרי. בשלגון של סולרו הרגשנו ממש את הטעם של הפרי (אפרסק ומישמיש) וצריך לאהוב ולהתחבר לפירות כדי באמת ליהנות מהשלגון הזה. שני המוצרים החדשים יימכרו במאגדות המכילות חמש יחידות. ציון: 9/10
טרה מציגה: חודש הפיצריות השכונתיות
לכבוד החזרה לשגרה טרה עושה כבוד לפיצריות השכונתיות, ובמשך חודש שלם פיצות שף בטעמים מיוחדים ימכרו במבחר פיצריות ברחבי הארץ (הרשימה המלאה באתר טרה). התפריט המיוחד של הפיצות נבנה על ידי המחלקה הקולינרית של טרה, שבראשה השף – ברק חי חורש, ויוגשו במהלך כל חודש יוני בכ-70 פיצריות שכונתיות. כמובן שעל הפיצות המיוחדות מככבות הגבינות של טרה. המהלך הזה כולל שבע פיצות מיוחדות: פיצה פרסקה (מוצרלה, פסטו ורוטב עגבניות), לאבנה (לאבנה, תערובת זעתר ומוצרלה), גרנה פדנו (גרנה פדנו, מחית פטריות ומוצרלה), פיצה קוקה קולה (בצק קוקה קולה, רוטב אלפרדו, מוצרלה וריבת בצל קוקה קולה), פיצה כפרית (קרם בטטה, מוצרלה, גבינת מה עז, זוקיני ושום קונפי), פיצה CORN&CHIPS (תערובת מוצרלה וצהובה, רוטב פולנטה, רוטב עגבניות בתוספת צ'יפס וקטשופ) ו-PIZZA BALLS (רוטב עגבניות. גבינה צהובה וזיתים ירוקים). כל פיצרייה תציע ארבע אופציות קבועות מתוך המגוון. מהטעמים שאנחנו טעמנו (לבאנה, גראנה פדנו וכפרית) - הבצק עבה ומפנק, וכיאה לפיצות שנעשות בשיתוף מחלבה, כולן היו עשירות ומפנקות בגבינה ובתוספות החלביות. השילובים בהחלט מעניינים ומרעננים בנוף ה"מרגריטה עם זיתים". היו חברי מערכת שהתחברו יותר לשילובי הטעמים וכאלו שפחות. ציון: 9/10
גולדה ודגני הבוקר LION בשיתוף פעולה
לכבוד פתיחת עונת הקיץ רשת גלידריות הבוטיק, גולדה, ממשיכה לייצר שיתופי פעולה וטעמים מפתיעים עם חטיפים שונים. הפעם, לא בדיוק חטיף, אלא דגני בוקר LION האהובים. ביחד הם משיקים גלידה עשירה ומלאה בטעם האהוב של ליון קרמי מתוק וטעים, עם רוטב שוקולדי ועשיר במיוחד. גם הגלידה וכמובן גם הרוטב מלאים בפצפוצים של דגני הבוקר - מה שתמיד אקסרה כיף, כי כל ביס הופך לקראנצ'י ומיוחד. הטעם החדש מצטרף למבחר הטעמים האהובים של רשת גלידות גולדה ויימכר בכל הסניפים ברחבי הארץ במהלך חודש יוני. ציון: 9/10
סדרת מנה חמה בטעמי עולם - הודי ואיטלקי
אחרי שנה בה כולנו ישבנו בבית וכמעט אף אחד לא טס לטייל בחו"ל, אסם החליטו להביא את העולם אלינו והם משיקים סדרה חדשה של מנה חמה – מנה חמה בטעמי עולם, והפעם - הודו ואיטליה. מנה חמה הודי היא מנת אורז בקארי שלמרות הצבע הצהוב העז של המנה, הטעם לא מאוד חזק, כך שהוא אמור להתאים לכולם. מנה חמה איטלקי, היא פסטה בסגנון אלפרדו. למרות הקושי שלנו עם מנות חמות ואבקות מוכנות שאמורות להפוך לרוטב, המנות האלו הן גיוון נחמד מבין כל הטעמים הקיימים. ציון: 8/10