Food Feed: מה חשבנו על הבמבה והביסלי החדשים?. צילום: סטודיו אסם

Food Feed: מה חשבנו על הבמבה והביסלי החדשים?

אסם משיקה שלושה טעמי ביסלי חדשים וחטיף במבה חדש, לינדט עם שוקולד שכבש את כל המערכת והמהדורה המוקרמת של מנה חמה חוזרת למדפים. מדור שכולו גילטי פלז'ר

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

שוקלד מריר עם מלח ושקדים - לינדט

מותג השוקולד השוויצרי מרחיב את סדרת 'לה גרנד', טבלאות עבות במיוחד של שוקולד איכותי בשילוב אחוז גבוה של אגוזים או שקדים, ומשיק טעם חדש - שוקולד מריר בשילוב שקדים ומלח. מה נגיד לכם, לא זכור לנו מתי חברי המערכת התלהבו ככה משוקולד. מדובר בשילוב המושלם בין מתוק למלוח ובין רך ונמס לקראנצ'יות כיפית. פשוט לא הפסקנו לאכול את השוקולד האדיר הזה וכל מילה נוספת מיותרת. 

אנחנו מכורים! © באדיבות סידס

החטיפים החדשים של אסם

אסם ממשיכה לחדש ולנסות להמציא את החטיף הבא ומשיקה סדרות חטיפים במהדורות מיוחדות לחורף. החטיף הראשו הוא במבה ביס. כשמה כן היא, במבה קלאסית בגודל ביס. אנחנו אהבנו במיוחד את הבמבה החדשה, היא כיפית לאכילה ואפילו נדמה שהטעם שלה חזק יותר, מרוכז יותר. גם בגזרת הביסלי יש חידושים - ביסלי ואח של ביסלי בחוויית טעמים מסביב לעולם: ביסלי Mexico טאקו לוקו (שקצת הזכיר לנו ביסלי פיצה, רק עם טעם חזק יותר ובהחלט מדובר בביסלי הטעים ביותר מבין שלושת הטעמים החדשים), אח של ביסלי Japan ווסאבי קאוואי (שחובבי הוואסאבי יאהבו את זה, אבל מי שלא - יתקשה אפילו לסיים את הביס הראשון כי יש לו טעם חזק מאוד של וואסאבי), ואח של ביסלי פאד תאי קוואסן בסגנון תאילנדי (גם פה - הביסלי הזה יותר יתאים לחובבי הג'ינג'ר. זה פשוט היה עם ריח וטעם של ג'ינג'ר, למרות שהוא בכלל לא מוזכר בשם של הביסלי החדש). 

מי אמר אקזוטי ולא קיבל?
מי אמר אקזוטי ולא קיבל? © סטודיו אסם

מנה חמה - המהדורה המוקרמת

בואו נשים את הקלפים על השולחן - כל המנות להכנה מהירה, לא משנה של איזו חברה, לא בדיוק חרתו על דגלן אג'נדה של בריאות, סופר פוד וערכים תזונתיים. אבל, ויש אבל, זה טעים. אין מה לעשות - זה קל להכנה, אפשר לקחת את זה לכל מקום וכן - זה טעים ומספק ומנחם. אז אולי זה לא פתרון אידיאלי ויומיומי לארוחה מזינה אבל בהחלט מדובר בגילטי פלז'ר. ועכשיו נחזור למנה חמה של אסם, שהחזירה את המהדורות המוקרמות - מנה חמה פסטה פטריות מוקרמת ומנה חמה פסטה עגבניות מוקרמת. אנחנו בהחלט מבינים את הביקוש ומודים לאסם שבחרו להחזיר את המוצרים למדף. זה טעים. זה אומנם לא באמת מוקרם, עם מלא גבינה כמו שאנחנו רגילים למנות פסטה שמכינים בבית או כאלו שמזמינים במסעדה, אבל זה טעים ומספק. חשוב לציין שכל מוצרי מנה חמה, כולל המהדורות המוקרמות, עומדים בתקנות הסימון של משרד הבריאות ולא מסומנים באדום.

גילטי פלז'ר
גילטי פלז'ר © סטודיו אסם

 

 

תגובות