כדור חומוס: חמשת טעמי הגלידה המוזרים ביותר
גלידה בטעם סרדינים ואפילו בטעם פיצה - הקינוח הכי קיצי וטעים שיש לא תמיד מגיע רק בטעמים הקלאסיים של פירות, וניל ושוקולד. יש גלידריות שמציעות טעמים מיוחדים ומשונים ביותר. האם תעזו לטעום?
מי לא אוהב גלידה? המאכל הקיצי הקריר והמתוק הוא רק אחד מבין סיבות רבות שבגללן רבים אוהבים את הקיץ. אך מלבד הטעמים הרגילים של הגלידה אותם כולנו אוהבים כגון שוקולד או ווניל ישנם טעמים נוספים פחות מוכרים ומאוד מוזרים בלשון המעטה. הנה לפניכם כמה מהמוזרים ביותר שמצאנו...
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- המנות החדשות של בורגראנץ' - הצלחה או אכזבה?
- לוהטטט: הסוויטבוקס הקייצי שיסדר לכם את הקיץ
- FOOD FEED: כל המשקאות שירעננו לכם את הקיץ
חומוס
חומוס הוא בדרך כלל מאכל טעים שנהוג לאכול בתוך פיתה או לחם ועדיף יחד עם פלאפל ומכורי החומוס גם יעדיפו אותו מוגש חם בצלחת. אבל לאכול חומוס כגלידה נשמע מעט הזוי, לא מתאים ומאוד לא טעים. למרות זאת זה לא מנע מגלידריות מסוימות לשווק גלידה בטעם הזה, אמנם מסיבה מובנת הוא לא הפך לפופולרי במיוחד אבל אין ספק שזהו טעם מעניין...
דיו של דיונון
זה אולי נשמע די מגעיל כי כשחושבים על זה דיו של דיונון לא נשמע כמו דבר טעים במיוחד שלא לדבר על אכיל, יחד עם זאת זה לא עצר מגלידריה בספרד למכור גלידה כזו, טוב נו, על טעם וריח אין מה להתווכח...
לבנה עם שמן זית וזעתר
לבנה עם שמן זית וזעתר ממש לא נשמע כמו טעם של גלידה. יותר נכון זה נשמע כמו תוספת טעימה למדי לפיתה או לאפה, אך למרבה הפלא אנשים מסוימים חשבו שזה יהיה אחלה רעיון לשווק גלידה בטעם זה. אנחנו לא היינו ממליצים לכם לטעום אותה בהכרח אבל היי תודו שזה טעם מגניב.
סרדינים
כן, זה בהחלט נשמע מגעיל במיוחד ואתם בטח תוהים לעצמכם - למה שמישהו יחשוב על דבר כזה? אז התשובה היא שגלידה זו הומצאה ביפן במטרה לעודד ילדים לאכול סרדינים כדי לעודד את תעשית הדיג. ואיזו דרך יותר טובה לעודד אותם מלהפוך את הסרדינים לגלידה? אנחנו לא יודעים אם היינו טועמים אותה בעצמינו אבל די ברור שמדובר בטעם נועז בהחלט.
פיצה
פיצה היא מאכל נפוץ וטעים למדי שיש קונצנזוס כמעט מוחלט לגבי האהבה אליו. יחד עם זאת אף אחד לא מבטיח שאותה הסכמה הדדית תמשך גם כשאותה פיצה טעימה תהפוך ל...גלידה. למרות זאת, זה לא מנע מחנות בפילדלפיה להעז וליצור גלידה כזו, לא יודעים מה איתכם אבל אנחנו לא היינו ממהרים לטעום