Popcorn Time: השידרוגים שירימו לכם את הפופקורן!
מי לא אוהב פופקורן? כזה שמגיע בקולנוע ליד כוס קולה או בבית מול סרט בנטפליקס • קבלו את התוספות הכי שוות שאפשר לשלב עם פופקורן, שאתם חייבים להכיר!
מי לא אוהב פופקורן? החטיף הנצחי שמתאים לכל סיטואציה - גם לימים שבהם הטמפרטורות בשיאם ואנחנו מעדיפים להישאר בבית, להתיישב על הספה ולראות סרט במזגן וגם לימים שבא לנו סרט טוב על מסך ענק בקולנוע. פופקורן הוא ללא ספק אחד הנשנושים הכי טעימים והכי קלים להכנה. בפחות משלוש דקות מקבלים פופקורן חם וטרי- מושלם לישיבה מול הטלוויזיה.
בדיוק בשביל זה, הכנו עבורכם מתכוני פופקורן יצירתיים ומרעננים, מטעמים מלוחים ועד פינוקים מתוקים, מתכוני הפופקורן האלה ישאירו אותכם קרירים ומרוצים במהלך המעבר מחופשת הקיץ לכניסה לספרים.
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- חוזרים לבית הספר: מה אפשר להכין לארוחות עשר?
- בפעם השנייה: גל זהבי ישמש כיועץ הקולינרי של "קרם דה לה קרם"
- Food feed: ארוחה חריפה בקלות
המעבר מימי הקיץ חסרי הדאגות לשנת הלימודים יכול להיות מהנה יותר עם מגוון מתכוני הפופקורן המיוחדים. אין כמו טוויסט מוצלח על נשנוש אהוב דווקא כשאתה מתמודד עם נושאים, משימות ואתגרים חדשים.
אז בין אם יש לך מצב רוח למשהו מתוק ובין אם מתחשק לך מלוח, אספו את המרכיבים שלכם, הכניסו את שקית הפופקורן של הוט פופ למיקרו והתכוננו להתענג על הטיפות האחרונות של הקיץ תוך כדי היערכות למסע המרגש שעומד לפנינו!
פופקורן HOTPOP בציפוי חמאת בוטנים של ריסיז
מצרכים:
- חבילת פופקורן מבית הוט פופ
- 30 גרם חמאה מומסת
- ¼ כוס חמאת בוטנים
-קורט מלח
אופן הכנה:
- מכניסים את שקית פופקורן הוטפופ למיקרו למשך 2:30 דקות
- מערבבים במחבת חמה חמאת בוטנים של ריסס, חמאה וקורט מלח עד לאחידות.
- מחכים שהציפוי יתקרר ושופכים אותו על חבילת הפופקורן המוכנה שלנו.
פופקורן בציפוי סמורס
מצרכים:
- חבילת פופקורן של הוט פופ
- 60 גרם חמאה
- שקית שוקולד צ׳יפס של הרשיז
- חופן מרשמלו יוגטה מכל סוג שהוא
- 5 ביסקוויטים מצופים שוקולד חלב של בלזן
- חפיסת שוקולד של הרשיז
אופן הכנה:
- מכניסים את שקית פופקורן הוטפופ למיקרו למשך 2:30 דקות
- פותחים את השקית ושופכים את הפופקורן לתוך תבנית
- מניחים את שקית השוקולד צ'יפס של הרשיז בקערה עם 60 גרם חמאה, מחממים במיקרו ל20 שניות ומערבבים.
- מפזרים את השוקולד המומס על הפופקורן שבתבנית, יחד עם פירורי ביסקוויטים שבורים, חתיכות מחפיסת השוקולד של הרשיז וחופן מרשמלו יוגטה
- מחכים שיתקרר ומעבירים לקערת הגשה