Food feed: הרוזלך החדש ופיצות משחקי השף. אמיר מנחם, לנדוור

Food feed: הרוזלך החדש ופיצות משחקי השף

מותג המסטיקים מגיע למוצרי החלב, הקרמבואים בעבודת היד, העוגיות המושלמות לחורף, סופגניות ללא גלוטן והמשקה הורוד שמצטלם טוב ועוד • התנסינו במוצרים החדשים על המדף וזה מה שחשבנו

רוזלך דובאי

משום מקום (כמו כל טרנד בטיקטוק) הרוזלך השתלט לנו על הפור-יו והפך למאכל החם והטרנדי של החורף. בהתאמה - ברשת לנדוור זיהו את הפוטנציאל ומיהרו להשיק טעם חדש המתכתב עם טרנד אחר - שוקולד דובאי. מדובר במהדורת החורף "רוזלך דובאי" -  בצק הרוזלך האוורירי המוכר עם ממרח שוקולד פרלינה, ממרח פיסטוק, שערות קדאיף ושברי פיסטוק קלוי, מוגש חם לצד רוטב שוקולד פיסטוק מיוחד. לאחר שניסינו: טרנדים הם תמיד דבר שכיף לנסות וכאן זה בהחלט היה שילוב מוצלח, קצת אחר, טעים וכייפי. המענה המהיר לטרנד היה מדוייק! לא עפנו בתדהמה מטורפת על המוצר - אבל אכן שווה לנסות ולחוות, במיוחד אם אתם כבר ניסיתם לא פעם את טעמי הרוזלך הרגילים. ציון: 8.5/10.

© באדיבות לנדוור

פיצות משחקי השף

"PAPA JOHNS" משיקה לזמן מוגבל את קולקציית פאפא שף: סדרת פיצות שף אותה יצרו מתמודדי עונת משחקי השף 2024 (רשת 13). מתמודדי משחקי השף התבקשו להכין פיצות עם טוויסט ישראלי מקומי, תוך כדי שהם מתבססים על מזווה שכולו פאפא ג'ונס. הפיצות שקיבלו את הדירוג הגבוה ביותר זהו להכנס לתפריט של הרשת: פיצה לחמעג'ון של השף מקס סביץ' - בסיס של רוטב עגבניות, קרמבל בשר בקר, בצל לבן, עגבניות, נגיעות פלפל צ'ילי פיקנטי, נגיעות מיץ לימון ומעל זילוף טחינה (ללא גבינות). קיימת גם בגרסה כשרה / טבעונית |  בסניפים הכשרים – עם תוספת של קרמבל בשר טבעוני | פיצה פסטו ארטישוק של השף בני חממי - בסיס של רוטב שום-פסטו, ארטישוק, נגיעות גבינת מסקרפונה, חתיכות לימון טרי, 5 גבינות איטלקיות (ללא רוטב עגבניות) | פיצה פריקסה של שף אלעד (פולי) קריב - בסיס של רוטב עגבניות, טונה, לימון, בצל סגול, זיתים ירוקים, צלפים, צ'יפס וופל וגבינת מוצרלה. לאחר שניסינו: מדובר באחת המהדורות המוצלחות של הרשת! כל פיצה הביאה איתה חוויה אחרת, ועם זהות כן שמרה על זהות מסויימת של הסדרה (בכולן היו נגיעות לימון, שלא תמיד הוסיפו המון...).

הדירוג שלנו: במקום הראשון היא פיצת הפריקסה שכאמור הייתה עם צ׳יפס מעולה מעל - הייתה עסיסית, עבה וממש טעימה! במקום השני שלנו פיצת הלחמעג׳ון - ניסינו אותה בגרסתה הכשרה ועפנו על הטעמים שלה. במקום השלישי (גם הוא מוצלח, כן?) פיצת הפסטו ארטישוק - היא אכן טעימה ומעולה - אבל זה לא הרגיש לנו כמו משהו שלא טעמנו קודם. בנוסף, הלימון קצת השתלט בפיצה הזאת וזה פחות הסתדר לנו. ציון סופי לכלל הפיצות: 9/10.

© אמיר מנחם

COOKIES & CREAM

מרבה ישראל משיקה טעם חדש: COOKIES & CREAM עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז במילוי קרם בטעם וניל - עוגיות קקאו מענגות עמוסות בנטיפי השוקולד צ'יפס המפורסמים של מרבה, בתוספת שברי אגוזי לוז פריכים, ממולאות בקרם בטעם וניל. לאחר שניסינו: השקה מוצלחת של טעם שהוא פשוט תענוג, במיוחד לעונת החורף עם הקפה החם במיטה. דעה לא פופולרית - לטעמנו טעימה יותר מהעוגייה הקלאסית בטעם המקורי. ציון: 10/10!

© באדיבות יחסי ציבור

טיק טק חדש

המותג טיק טק מרחיב את קו המוצרים שלו עם מיקס שני טעמים חדשים: מנדרינה ולימון-ליים. לאחר שניסינו: טעמים "חמודים". לא הכרחיים מדי, הליים הוא אכן מוצלח יותר מהמנדרינה (שטעמו היה כמו טיק טק תפוז יותר מתקתק). חביב וטעים אבל לא מאסט. ציון: 7/10. 

© פררו

קרמבואים ייחודיים ושוקולדים בעבודת יד

שיריז פטיסרי בגבעתיים מתכונן לעונת החורף עם מגוון קינוחים חדשים הכוללים מבחר קרמבואים בעבודת יד עם טעמים מגוונים, וכן שוקולדים במילויים ייחודיים. לאחר שניסינו: אווירה פרזיאית כמובטח, הקרמובאים הידניים עשויים בצורה שמכניסה אותנו "דוך" לחורף, כך גם הגלידה החמה (גביע ופל עם מעין קרמבו מעל) - שהחזיר אותנו לנוסטלגיית הילדות בצורה מופלאה ובעינינו היה הכי טעים מבין כולם, וכך גם שאר מבחר הטעמים שהם פשוט חגיגה של סוכר, מתוק, צבעוניות, חורף וילדות. ציון: 9/10. 

© שיריז

סופגניות ללא גלוטן

רשת קפה ביגה משיקה לרגל חג החנוכה סופגניות אפויות או מטוגנות במילוי ריבת חלב – ללא גלוטן. הסופגנייה החדשה משודרגת עם וניל וחמאה שמקנים לה מרקם קרמי וחלק ומלאה בקרם מתוק ועשיר. היא מצטרפת לקולקציה המבחר רחב של טעמים של סופגניות ללא גלוטן, בניהם סופגניות בטעמים קלאסיים ומסורתיים, כמו: שוקולד, ריבה ותות. לאחר שניסינו: פתרון מושלם למי שלא יכולים לצרוך גלוטן (או נמנעים), לכל השאר - זה לא שהסופגנייה רעה - להיפך היא עשירה וטעימה, אבל יש משהו בסופגנייה "הרגילה" עם הגלוטן שפשוט מרגש אותנו יותר בחווית הטעמים - כך שאם אתם לא באמת צריכים לצרוך סופגנייה ללא גלוטן - אתם לא חייבים, ומי שכן נמנע - זה פתרון מעולה. ציון: 8/10.

© דויד מויאל

קעריות bake & crumble‏

rebar משיקה את bake & crumble, סדרה מפנקת של קעריות לסתיו במהדורה מוגבלת. קטגוריה חדשה של קעריות המורכבת מ-4 מנות בהשראת מאפי פירות וקראמבל מפנקים. הקערות משלבות חוויה עשירה של פירות, ריקוטה ומרכיבים נוספים כמו גרנולה ואגוזים, ומוגשות עם קראמבל וולנסי בתחתית ובטופינג. הקראמבל, העשוי מקמח שיבולת וכוסמין, חמאת קוקוס וסילאן צד חיזוק בחלבון וסידן.

מה בסדרה? lemon-cheese crumble: לימון, בננה, גרנולה מייפל, קראמבל, דבש, ריקוטה, ריגורט, חלב. הקערה מכילה 15 גרם חלבון וכ-400 מ"ג סידן | banana-chip crumble: בננה, שבבי שוקולד, אגוזי קליפורניה, קראמבל, ריקוטה, ריגורט, משקה סויה וניל. הקערה מכילה 15 גרם חלבון ומעל 300 מ"ג סידן | blueberry muffin crumble: אוכמניות, קינמון, קראמבל, דבש, ריקוטה, ריגורט, משקה קוקוס. הקערה מכילה 14 גרם חלבון ומעל 300 מ"ג סידן | apple pie crumble: תפוח, אבוקדו, קשיו, קינמון, גרנולה מייפל, קראמבל, דבש, ריקוטה, ריגורט. הקערה מכילה 14 גרם חלבון ומעל 300 מ"ג סידן. לאחר שניסינו: סדרת הקעריות הצליחה להפתיע אותנו! היא עשירה, משביעה, טעימה להפליא ושילוב המרקמים בפה פשוט עושה את העבודה. הפייבוריט שלנו - banana-chip crumble שללא ספק נשוב לרכוש ולזלול. עם זאת, המחיר לטעמנו קצת יקר (32₪), היינו מורידים לפחות כשלושה-חמישה שקלים מטה. ציון: 9/10.

© רונן מנגן

גריסי שיבולת שועל

סוגת משיקה מוצר חדש - "גריסי שיבולת שועל". גריסי שיבולת שועל הינו דגן ייחודי העשוי מגרעיני שיבולת שועל מלאים חתוכים שכמעט ולא עברו טיפול תרמי, ולכן משמרים את מירב היתרונות התזונתיים של הדגן שהינו מקור חשוב לפחמימה מורכבת וסיבים תזונתיים, וכן חלבון מן הצומח. לאחר שניסינו: המרקם אכן שונה קצת ממה שאנחנו רגילים - אבל מספק בדיוק את אותו הטעם שאנחנו אוהבים. ציון: 8/10.

 

© באדיבות יחסי ציבור

ביג מאנץ' בבורגראנץ'

רשת ההמבורגרים הישראלית תציע ללקוחותיה ארוחה חדשה וענקית הכוללת ראנץ' כפול, מיקס תוספות ענקי ושתייה לבחירה (עד לפני כשבוע במחיר מבצע של 55 ₪). הארוחה הענקית הכוללת: ראנץ' כפול, שתייה לבחירה ומיקס תוספות הכולל צ'יפס זיגזג, טבעות בצל ונקניקיות ב-88 ₪. לאחר שניסינו: ההמבורגר טעים כמו שאנחנו אוהבים - אין איפה לטעות, מיקס התוספות פשוט נהדר, טעים, חגיגה של מטוגנים (מותר להתפנק מדי פעם!) שמשדרגים את חווית הארוחה. ציון: 9/10.

 

© באדיבות בורגראנץ׳

משקה חלב בטעם בזוקה בשקית

מחלבת יטבתה מקבוצת שטראוס משיקה מהדורה מיוחדת של מארז שקיות משקה בטעם בזוקה. לאחר שניסינו: פייר? נרתענו בהתחלה מעצם המחשבה על השילוב, אבל במבחן הטעימה - זה די חמוד! אכן ניחוח וטעם נוסטלגי ודי סבבה, אבל לא מעבר לסבבה. כלומר, לא רואים את עצמנו רוכשים את זה מרצון, אבל אכן שווה לנסות. בעקרון תחשבו על שוקו בטעם תות עם ניחוח של בזוקה. ציון: 7.5/10.

© סטודיו שטראוס

מילקי בזוקה

ומשוקו נעבור למותג חלבי אחר: מילקי בטעם מסטיק בזוקה: שכבת הפודינג בטעם מסטיק בזוקה ומעליה הקצפת הקלאסית והאהובה של מילקי. לאחר שניסינו: לעומת השוקו - רעיונית המילקי בזוקה הרבה יותר מסתדר לנו אז כבר ניגשנו במוד של ציפייה ולא בחשש. גם לא התאכזבנו, זה אכן טעים, די מזכיר את המילקי תות המוכר פשוט עם ניחוח קצת אחר. מה נאמר? שילוב מתבקש שיש מצב שנאמץ מדי פעם למקרר שלנו. ציון: 8/10.

© סטודיו שטראוס

 fuze tea בטעם תפוח קינמון

מותג התה הקר הבינלאומי fuze tea השיק טעם חדש בטעם תפוח קינמון. לאחר שניסינו: האמת? משהו בטעם אכן הביא את החורף, על אף המשקה הקר. שילוב הטעמים מצויין, הביצוע לגמרי כייפי. אגב, בחברה ממליצים לנסות גם כצריכה חמה - למזוג את המשקה לספל המתאים לחימום במיקרוגל, לחמם לטמפרטורה הרצויה ולשתות אותו גם כחם - ניסינו וזה אכן חמוד לגמרי. אנחנו לא יודעים למה אבל איכשהו אנחנו תמיד נתעדף את הטעם "הרגיל" והאפרסקי של פיוז טי, כל ניסיון לטעם אחר הוא חביב אבל לא משהו שאנחנו רואים את עצמנו חוזרים לרכוש מעבר לחווית הטעם האחרת מדי פעם. ציון: 8/10.

 

© באדיבות יחסי ציבור

סחלב לחורף

 

סדרת "נמס בכוס" של קנור מתרחבת ומציעה מהדורה מתוקה עם שני טעמים חדשים: סחלב קלאסי - הטעם המסורתי והאהוב ו-סחלב בטעם פיסטוק - שילוב של סחלב קלאסי וטעמו הייחודי של הפיסטוק. לאחר שניסינו: פתרון מושלם לחורף לחובבי הסחלב, טעים קליל ומנחם. טעם הפיסטוק לא ניחן מדי - הוא מוזכר בטעמים וכן משדרג במעט, אבל ממליצים בכל זאת על שניהם. ציון: 8/10.

 

© סטודיו 0304

תבשיל בייתי מהיר 

חדש מסדרת התבשילים הביתיים של מאדאם פרז – קציצות דגים מרוקאיות ברוטב עגבניות ופלפלים חריף מעודן. לאחר שניסינו: הופתענו מאוד! ארוחה חמה עם טעם כמעט זהה לטעם של בית- החריפות המעולה, המרקם של הקציצות, הרוטב העשיר אכן הרגיש לנו שיש כאן דיוק במנה שבסך הכל מחממים במיקרו... תמיד אין על הדבר האמיתי ועל הכנה עצמאית במטבח - אבל מודים שהופתענו לטובה וזה לא רחוק משם בטעמים ובחוויה. ציון: 9/10.

© באדיבות יחסי ציבור

Café Noir 

מרבה השיקו את Café Noir - עוגיות קפה המכילות 1% קפה משובח: -עוגיות ביסקוויט פריכות בטעם קפה עשיר ועמוק, בציפוי שכבה של זיגוג קרמל סוכר וקפה נמס. בכל אריזה 25 עוגיות אידיאליות לטבילה במשקה החם. לאחר שניסינו: יש מצב שמצאנו את המוצר החדש שנאמץ לצד הקפה של הבוקר! עוגייה נימוחה בציפוי שדווקא זרק אותנו לעוגיות שאנחנו רואים בסרטים מצוירים (שילדים מלקקים את הציפוי בהנאה מטעמי הסוכר!) - את מבחן טבילת הקפה זה עבר בהצלחה (אם כי היא נימוחה מהר אז תיזהרו!) וטעמי הקפה והקרמל פשוט עשו את העבודה. ציון: 9/10.

© באדיבות יחסי ציבור

מנטוס ללא סוכר ובתוספת ויטמינים

מנטוס, מותג הסוכריות והמסטיקים הבינלאומי משיק מסטיק ללא סוכר בטעם פירות יער מרענן, כאשר כל מסטיק בודד מכיל כ- 30% מהערך היומי של הוויטמינים B6, B12 ו-C. לאחר שניסינו: טעם תרופתי מדי, משהו שם פחות עבד לנו. אומנם שומר על טהרת מסטיק מנטוס, אבל עדיין לא מסוג המוצרים שנשוב לרכוש. כן ויטמנים - לא ויטמינים (בעינינו אגב זה ממש מיותר כשמדובר במסטיק) - זה פשוט פחות טוב, במיוחד כשזה תחת מותג אהוב ומצליח. ציון: 5/10.

© באדיבות יחסי ציבור

המשקה הוורוד

ויסוצקי משיקה מהדורה מוגבלת של PINK CHAI - משקה צ'אי ורוד כחלק מסדרת חווית הצ'אי של ויסוצקי. לאחר שניסינו: לא יותר מדי עפנו על זה, נכון זה ורוד ומקסים ומצטלם נהדר (מה שכנראה היה משמעותי בתהליך יצירת המוצר) - גימיק כייפי, אבל גימיק. הטעם? טעים אבל לא משהו שלא חווינו קודם בצ׳אי. מחשבה יפה, טעם מוצלח אבל לא הוקסמנו יתר על המידה. ציון: 7/10.

© באדיבות יחסי ציבור

חוזרים לחנויות בעקבות הביקוש ולכבוד החורף:

אפרופו מצופה שוקולד חלב ואפרופו מצופה קרם בטעם קרמל, במבה במילוי קרם עוגיות, הקצפת של מילקי עם טופ פצפוצי אורז מצופים שוקולד

© סטודיו אסם, שטראוס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

י

תגיות
תגובות