©
צילום: נעם פינבליט
מחמם את הבטן: מתכון ביתי לעוגיות חמאה
בזמן שהחורף בחוץ כבר התחיל, הגיע הזמן לפנק את הבטן ולהשאר מתחת לשמיכה עם עוגיות חמאה ביתיות. תהנו!
עשו סאב
סוף סוף החורף הגיע, הגשם כבר בחוץ ובואו נודה - לאף אחד אין כח לצאת מהבית או מתחת לפוך. אם אנחנו כבר באווירה חורפית, אז קבלו מתכון לעוגיות חמאה מושלמות שהכי כיף לטבול בשוקו חם או תה, תלוי באיזה שנתון נולדתם או אם אתם חולים...
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- וונדר קייק: כך תכינו עוגת גל גדות מושלמת
- תוצרת בית: מתכון פשוט וקל לסופגניה
- לא רק מלוחה: מתכון ללזניית שוקולד
אז מה צריך?
120 גרם סוכר
180 גרם חמאה
ביצה אחת
300 גרם קמח
לקישוט:
כף סוכר
כף קינמון
© נעם פינבליט
© נעם פינבליט
אופן הכנה:
- מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, החמאה והביצה עד לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד החומר.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר, מחלקים לשני חלקים, עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה.
- לאחר שעה מוציאים את הבצד מהמקרר, קורצים עוגיות (ניתן להוסיף סוכר וקינמון למעט קישוט) ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות עד שהעוגיות שחומות.
© צילום: נעם פינבליט
-
בתאבון!
|
תגובות