©
צילום: נעם פינבליט
גם בחג: מתכון קליל לפיצה טעימה וכשרה לפסח
חג הפסח בעיצומו, לא אכלנו חמץ כבר כמה ימים והנפש חושקת בפיצה. מה עושים? קבלו מתכון קליל במיוחד לפיצה מצה מושלמת
עשו סאב
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- כשר וטעים: המקומות הכי שווים לאכול בהם במהלך החג
- טבעוני לכל כיס: "לודנס אקספרס" מגיעה לתל אביב
- Food Feed: שוקולדים, הם בכל מקום!
מרכיבים:
מצה
גבינה צהובה/מוצרלה
קטשופ
תוספות שאתם אוהבים
© נעם פינבליט
אופן הכנה:
לוקחים את המצה ושמים קטשופ עלייה (אפשר לשדרג ולשים על הקטשופ זעתר, תבלין לפיצה או חריף - למי שאוהב), מורחים אותו ושמים את הגבינה הצהובה. שימו את התוספות שאתם אוהבים והכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 7-10 דקות.
בתאבון!
תגובות