פיצדייה: מתכון קליל וטעים במיוחד לפיצה טורטייה. צילום: אסף לוי

פיצדייה: מתכון קליל וטעים במיוחד לפיצה טורטייה

מחפשים גיוון בארוחות שלכם? רוצים להכין משהו קליל וטעים? המתכון הבא לפיצה-טורטייה הוא במיוחד בשבילכם

אחרי שהמתכון שלנו לפיצה ממצה זכה להצלחה רבה, החלטנו להביא לכם מתכון דומה, קליל וטעים. והפעם - פיצה-טורטייה. אפשר להכין את המנה בקלות והיא מתאימה גם כארוחת ערב וגם כארוחת צהריים קלילה. אז למה אתם מחכים?

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

חומרים לארבע מנות:

4 עלי טורטיה בקוטר 

200 גרם גבינה צהובה או גבינת מוצרלה מגוררת

תוספות: זיתים מגולענים (ללא החרצן)/ בצל מטוגן/פטריות/תירס או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.

לרוטב העגבניות:

קופסה של עגבניות מרוסקות 

קופסא קטנה של רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

חצי כפית אורגנו יבש

 

© צילום: אסף לוי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר במשך 10 דקות,  ליצירת רוטב במרקם סמיך.

  2. מניחים טורטיה במחבת חמה, מורחים עליה את הרוטב, מפזרים גבינה ותוספות ומניחים טורטיה שניה. קולים משני הצדדים עד שהגבינה נמסה.

  3. מגישים חם.


המתכון באדיבות מותג מוצרי המזון "מאסטר שף"


תגובות