©
צילום: אסף לוי
פיצדייה: מתכון קליל וטעים במיוחד לפיצה טורטייה
מחפשים גיוון בארוחות שלכם? רוצים להכין משהו קליל וטעים? המתכון הבא לפיצה-טורטייה הוא במיוחד בשבילכם
עשו סאב
אחרי שהמתכון שלנו לפיצה ממצה זכה להצלחה רבה, החלטנו להביא לכם מתכון דומה, קליל וטעים. והפעם - פיצה-טורטייה. אפשר להכין את המנה בקלות והיא מתאימה גם כארוחת ערב וגם כארוחת צהריים קלילה. אז למה אתם מחכים?
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- FOOD FEED: העצמאות עושה קאמבק על המדפים
- חוזרים לחמץ: לחמניות מהירות לצאת החג
- טבעוני לכל כיס: "לודנס אקספרס" מגיעה לתל אביב
חומרים לארבע מנות:
4 עלי טורטיה בקוטר
200 גרם גבינה צהובה או גבינת מוצרלה מגוררת
תוספות: זיתים מגולענים (ללא החרצן)/ בצל מטוגן/פטריות/תירס או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.
לרוטב העגבניות:
קופסה של עגבניות מרוסקות
קופסא קטנה של רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
חצי כפית אורגנו יבש
© צילום: אסף לוי
אופן ההכנה:
-
מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר במשך 10 דקות, ליצירת רוטב במרקם סמיך.
-
מניחים טורטיה במחבת חמה, מורחים עליה את הרוטב, מפזרים גבינה ותוספות ומניחים טורטיה שניה. קולים משני הצדדים עד שהגבינה נמסה.
-
מגישים חם.
המתכון באדיבות מותג מוצרי המזון "מאסטר שף"
תגובות