הכי מתאים לסופ"ש: מתכון השוקולד המושלם. הילה סלמן

הכי מתאים לסופ"ש: מתכון השוקולד המושלם

אנחנו יודעים שזה לא כוחות, אבל האם קיים קינוח שמנצח את השוקולד? כנראה שלא. לכן, קבלו את המתכון המושחת לעוגיית שמרים מגולגלת בשוקולד נוטלה

אז אחרי שנרגענו מכל הגבינות של חג השבועות, בואו ונחזור קצת למוכר והטוב. ומה יותר טוב מעוגיית שמרים מגולגלת בשוקולד נוטלה חם? מצאנו עבורכם את המתכון המשפחתי המנצח שכל אחד יכול לאפות ממש בכמה רגעים.

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

מצרכים:

שלוש ורבע כוסות קמח לבן (לא תופח)
כוס מים
חצי כפית מלח
כפית שמרים יבשים
רבע כוס שמן זית
צנצנת אחת של שוקולד נוטלה או כל שוקולד שאוהבים

לקישוט: אבקת סוכר

© הילה סלמן

אופן ההכנה:

נתחיל בהכנסת הקמח לקערה גדולה מספיק או למיקסר ונערבב אותו עם השמרים היבשים. לאחר מכן נוסיף בהדרגה את החומרים ה"רטובים": המים והשמן. נלוש עד לקבלת בצק אחיד ונוסיף את המלח. נמשיך ללוש שוב וניתן לבצק לנוח. כעת, נכסה את הקערה במגבת עד להכפלת הנפח. כאשר הבצק תפח, נחלק לארבע חלקים שווים ונרדד כל אחד בנפרד. נגלגל בשוקולד שבחרנו ונחתוך לגודל הרצוי. בשלב זה נכניס לתנור שחומם מראש ל230 מעלות ל- 10-15 דקות. וזהו!

© הילה סלמן

בתאבון!

 

תגובות