יום ההמבורגר הבין לאומי: המבורגר ביתי ומהיר להכנה. צילום: fotolia

יום ההמבורגר הבין לאומי: המבורגר ביתי ומהיר להכנה

יום ההמבורגר הבין לאומי נערך היום, בשביל המאורע מצאנו בשבילכם מתכון מושלם לחגיגת המבורגר בלתי נשכחת.

יום ההמבורגר הבין לאומי מתקיים היום. בשביל המאורע המיוחד והכי טעים שיש מצאנו את המתכון שתוכלו להכין בבית הכי מהר שיש וגם הכי טעים.

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

מצרכים:

500 גרם בשר בקר טחון (אתם יכולים יותר, זה תלוי כמה גרם המבורגר אתם רוצים לאכול)
בצל אחד גדול
כף חרדל
כפית מלח
רבע חבית פלפל שחור
שמן לחימום המחבת

להגשת ההמבורגר:

לחמניות לפי כמות ההמבורגרים
קטשופ/מיונז לפי העדפה אישית
תוספות אחרות כמו: מלפפון חמוץ, חסה עגבנייה וכל מה שעולה על דעתכם.

© fotolia

 

אופן הכנה:

חתכו את הבצל לחתיכות קטנות וטגנו אותו עד שהוא זהוב אך לא שרוף מדיי, הוציאו מהאש והניחו מצד.
קחו את הבשר, שימו בקערה והוסיפו את הבצל, כף החרדל והמלח והפלפל השחור ולאחר מכן ערבבו את כל המצרכים ביחד עד לתערובת אחידה.
חממו מחבת עם מעט מאוד שמן והכינו בצד מהתערובת קציצות שוות בגודלן, רצוי בעובי של כס"מ וחצי. לאחר שהמחבת התחממה הניחו את ההמבורגרים והכינו לפי רמת העשייה שאתם מעדיפים.
הוציאו את ההמבורגרים מהמחבת והרכיבו את ההמבורגר.

בתאבון!

 

תגובות