©
צילום: fotolia
פשוט וטעים: כך תכינו פסטה אלפרדו בקלות
סוף השבוע תמיד משרה אלינו אווירה רומנטית וזוגית וזה בדיוק הזמן לבשל ארוחה טעימה למי שאתם אוהבים. קבלו מתכון קליל וטעים במיוחד לפסטה אלפרדו שכל אחד יכול להכין. בתאבון!
עשו סאב
אומנם ציינו את ט"ו באב בשבוע שעבר, אבל זה לא אומר שאי אפשר להיות רומנטים כל הזמן. במיוחד לסוף השבוע - קבלו מתכון קליל וטעים במיוחד שאפשר להכין בצ'יק לכל מי שאתם אוהבים.
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- Food Feed: נוטלה מציגה שילוב מושלם בין מתוק למלוח
- בקלות: כך תכינו פונדו פירות מושלם לקיץ
- Food Feed: הטעם החדש של כריות קצת אכזב אותנו
מצרכים:
חבילת פסטה לפי בחירתכם
מיכל שמנת מתוקה (רצוי לבישול, אך אפשר גם שמנת מתוקה להקצפה)
שמן זית או מעט חמאה לטיגון
שתי שיני שום
חבילת פטריות שמפיניון טריות
פלפל גרוס
מלח
גבינת פרמז׳ן מגורדת
פשוט וקל להכנה© fotolia
אופן הכנה:
חממו סיר עם מים, כאשר המים בסיר רותחים הכניסו בזהירות את הפסטה, תוסיפו מעט מלח ובשלו לפי הוראות היצרן עד שהיא מוכנה.
בזמן שהפסטה מתבשלת חממו מחבת עם מעט שמן זית או חמאה וטגנו קלות את הפטריות, הוסיפו את השום. לאחר שתי דקות הוסיפו את השמנת ואת המלח והפלפל.
הוציאו את הפסטה מהסיר, חלקו אותה לצלחות ומזגו את הרוטב מעל.
למי שאוהב - אפשר לפזר מעל גבינת פרמז'ן מגורדת
© fotolia
בתאבון!
תגובות