מהאינסטגרם למטבח: גל זהבי מכין פסטה בסיר אחד
כוכב הרשת, גל זהבי, יוצא מהאינסטגרם ומגיע למטבח של פרוגי כדי ללמד אותנו איך מכינים בקלות פסטה בסיר אחד, בלי יותר מדי שלבים, בלי הרבה כלים מלוכלכים והכי חשוב - עם המון כיף וסלפי בדרך
זה ידוע שאוכל מחבר בין אנשים ואין דבר יותר כיף מלשבת לאכול מסביב לשולחן ביחד עם כל המשפחה. כוכב הרשת האהוב והבשלן החובב, גל זהבי, יוצא מהאינסטגרם ומגיע הישר אל המטבח של פרוגי כדי להראות לכולנו איך ניתן להכין בקלות פסטה טעימה בסיר אחד, בלי הרבה כלים לשטוף ובלי הרבה שלבים מסובכים.
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- Food Feed: ממתק או תעלול?
- האריה הגיע לישראל: מה חשבנו על דגני הבוקר החדשים?
- לא רק ירקות וטופו: מסעדות טבעוניות ומפתיעות
המרכיבים:
חבילת (500 גרם) פסטה
500 גרם עגבניות, חתוכות לחתיכות קטנות (אפשר שרי או חממה)
בצל, חתוך דק
4 שיני שום, כתושות או פרוסות דק-דק
3 כפות שמן זית
5 עלי בזיליקום גדולים (אפשר יותר למי שמעדיף)
תבלינים: חופן אורגנו יבש, כף שטוחה של מלח, כף שטוחה של פלפל שחור גרוס, כף פפריקה מתוקה, 3 כפיות סוכר (ניתן לשנות את כמות התבלינים לפי טעם אישי)
ליטר מים חמים
אופן ההכנה:
- בסיר נמוך ושטוח מטגנים קלות את הבצל החתוך עם שמן הזית.
- מוסיפים את השום החתוך והעגבניות וממשיכים לטגן מעט.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום ואת התבלינים לסיר.
- ניחים את הפסטה, העגבניות, הבצל, השום, השמן, בזיליקום ותבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הפסטה.
- לאחר כ-5-7 דקות רתיחה (ללא מכסה) מומלץ להתחיל לערבב ולבשל עוד כ-2-3 דקות עד שכל המים נספגים והפסטה מוכנה וריחנית.
עכשיו כל מה שנותר לכם זה למזוג את הפסטה הטעימה לצלחת, לצלם ולתעד לאינסטגרם (כמובן!), לקרוא למשפחה ולאכול! בתאבון...
בשיתוף אסם
|