מאסיה באהבה: מתכון מנצח לנודלס עם ירקות. צילום: יריב כץ

מאסיה באהבה: מתכון מנצח לנודלס עם ירקות

אחרי שלמדנו איך להכין פסטה בסיר אחד ופתיתים עם ירקות, גל זהבי פונה למטבח האסייתי ומלמד אותנו איך להכין נודלס עם ירקות בקלות כשאת כל זה הוא עושה באתגר מיוחד על פי הא'-ב'. צפו

בשיתוף עם אסם

אחרי שהפתיע אותנו עם מנת פתיתים ישראלית ומנת פסטה עם רוטב בסיר אחד היישר מאיטליה, כוכב הרשת גל זהבי, פונה למטבח האסייתי. השבוע הוא ילמד אותנו איך להכין נודלס עם ירקות בקלות, שכל אחד יכול להכין לבד בבית והכי כיף לאכול עם המשפחה.  

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

 

מצרכים

חבילת נודלס – אטריות אורז/ ביצים/ תרד וכדומה 

1-2 כפות רוטב אסייאתי למוקפץ

1 כף סילאן

חופן של לקט ירקות קפואים למוקפץ (יש להפשיר מעט את הירקות לפני הטיגון)

פשוט וקל
פשוט וקל © משה אבוטבול

אופן ההכנה

1. מרתיחים מים ומבשלים את אטריות הנודלס לפי ההוראות על גבי האריזה.

2. כשהנודלס מוכן מעבירים בזהירות למסננת (ניתן גם לשטוף את הנודלס במים קרים, לא חובה).

3. מחממים שמן במחבת או ווק.

4. מטגנים קלות את הירקות עד שהם הופכים למעט קשים.

5. מוסיפים למחבת את הסויה, הסילם והנודלס. מערבבים היטב כדי שהכל יתאחד ומטגנים עוד דקה-שתיים. 

6. טועמים. אם צריך, מוסיפים עוד רוטב אשייאתי למוקפץ וסילאן לפי הטעם האישי.

 

 בשיתוף עם אסם

תגובות