חגיגה מתוקה: קינוחי כוסות בלונדי שקל להכין וטעים לאכול. צילום: פסקל פרץ רובין

חגיגה מתוקה: קינוחי כוסות בלונדי שקל להכין וטעים לאכול

אור ויצמן מביא לנו מתכון קליל וכיפי לקינוחי כוסות מושלמים מאחד השוקולדים הכי טעימים שיש, שוקולד בלונדי!

בא לכם משהו טעים ומפנק? חברים מגיעים ואתם רוצים להכין קינוח זריז? קבלו את המתכון של אור ויצמן לקינוחי כוסות של קרם בלונדי עם שכבות קראנצ'יות של שברי גביעי וופל. יאמי!

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

מתכון עבור 6-8 קינוחים:

לבסיס קראנצי:

50 גרם שוקולד בלונדי 

כף שמן

שלושה גביעי גלידה 

מפוררים את גביעי הגלידה לפירורים, ממיסים את השוקולד והשמן במיקרו בפולסים (פעימות) של 20 שניות, מוסיפים את הפירורים ומערבבים היטב.

בעזרת כף ממלאים שכבה בגובה של 1 ס"מ לתוך 6-8 כוסות, שומרים בקירור.

© פסקל פרץ רובין

למוס בלונדי:

שתי חבילות שמנת מתוקה

כף אבקת אינסטנט פודינג וניל

100 גרם שוקולד בלונדי

ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים (פעימות) של 20 שניות, מקציפים שמנת ופודינג עד לקצפת שמקבלים קצפת יציבה אבל לא נוקשה מדי.

מוסיפים לשוקולד כמה כפות מהקצפת, מערבבים לאיחוד ואז מוסיפים את שאר הקצפת לשוקולד ומערבבים עד לקבלת מוס. 

מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל הבסיס הקראנצ'י שהכנו.

מעבירים למקרר ומקררים שעה.

מקשטים בשברי וופל ומגישים.

 

 
תגובות