חמש דקות עבודה: עוגיות פאדג' שוקולד טעימות במיוחד
אור ויצמן משתף אותנו במתכון פשוט וקליל לעוגיות פאדג׳ שוקולד שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. חמש דקות עבודה ויש לכם עוגיות חדשות להתמכר אליהן
לפעמים בא לנו להכין משהו קליל, מתוק וטעים אבל בלי הרבה עבודה. בדיוק בשביל רגעים כאלו אור ויצמן משתף אותנו במתכון לעוגיות פאדג' שוקולד שאפשר להכין בקלות בחמש דקות.
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- Food Feed: מה הקשר של מלך לבייקון?
- חגיגה מתוקה: קינוחי כוסות בלונדי שקל להכין וטעים לאכול
- לא רק לאינסטוש: הפיצה הענקית שהיא גם יפה וגם טעימה
מצרכים:
שתי ביצים
חצי כוס סוכר לבן
רבע כוס סוכר חום
200 גרם שוקולד מריר
125 גרם חמאה
¾ כוס קמח
שתי כפות קקאו
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה:
בקערה מחממים במיקרו שוקולד מריר וחמאה עד למרקם אחיד למשך דקה. בינתיים בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים שתי ביצים יחד עם הסוכרים לקציפה אוורית למשך חמש דקות, מוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי מהירות נמוכה את תערובת השוקולד והחמאה עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, והמלח לקערה ובעזרת לקקן ומקפלים בעדינות את היבשים.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה עיגולים קטנים עם מרווחים.
אופים את העוגיות בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד שהן אפויות אבל רכות במרכז, מצננים ואוכלים