המלכה הלבנה: מתכון מהיר לפבלובה עם פירות יער
אור ויצמן משתף אותנו השבוע במתכון קל ומהיר לקינוח שמשלב גם מתוק וגם חמצמץ - פבלובה לבנה עם פירות יער. אתם עוד כאן? רוצו להכין
אחד המתכונים הקלים ביותר שאני מכיר הוא מתכון לפבלובה שהיא גם אחד הקינוחים האהובים עליי באופן אישי. אין שילוב יותר טוב בעיני ממרנג פריך, קצפת מתוקה, פירות יער ותותים חמצמצים! המתכון קל ומהיר מאוד למעט האפיה הארוכה של המרנג.
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- Food Feed: הסופגניות כבר כאן ואנחנו טעמנו את כולן
- טאטאמי: המסעדה האסייאתית החדשה ששווה ביקור
- חמש דקות עבודה: עוגיות פאדג' שוקולד טעימות במיוחד
למרנג:
שלושה חלבונים (הלבן) מביצים L
חצי כוס סוכר לבן
50 גרם אבקת סוכר (חצי חבילה)
מניחים את כל החומרים בקערת מיקסר ומערבבים מעט. מקציפים בעזרת וו הקצפה כחמש דקות למרנג יציב וחלק בלי גושי סוכר. בעזרת כף עורמים עיגול בקוטר הרצויים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה, אפשר במקום לעשות כ6 פבלובות אישיות באותו אופן.
אופאים את הפבלובה בחום נמוך, 120 מעלות כשעה וחצי עד שהיא מתייבשת ומתקשחת, מניחים לצינון.
לקרם:
500 מל שמן נט
שלוש כפות סוכר
כף פודינג וניל
כפית תמצית וניל
לקישוט:
תותים, דובדבנים פטל או פירות טריים שאוהבים
אבקת סוכר
מקציפים את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה אך רכה, בעזרת כף מקשטים בנדיבות את הפבלובה בקצפת (אפשר גם בעזרת שקית זילוף), לאחר הקצפת מקשטים ופירות טריים מכל סוג שאוהבים אני קישטתי בפירות יער, בוזקים אבקת סוכר, אוכלים ונהנים;)
|