הכי כיף עם שוקו: מתכון לטים טאם תוצרת בית
בואו נודה רגע באמת - הדבר הכי כיף בחורף זה לשתות שוקו חם, מתק וטעים מתחת לפוך כשבחוץ מבול. אבל מה שיותר כיף זה לשתות את השוקו עם טים טאם ביתי. רוצים להכין גם? כנסו למתכון
הקונדיטור הצעיר, אור ויצמן, משתף אותנו במתכון פשוט וטעים כל כך לאחד הממתקים הכי האהובים שיש, הטים טאם, שמורכב משתי עוגיות שוקולד סנדוויץ׳ במילוי קלאסי של קרם שוקולד לבן.
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- Food Feed: קופסת החורף של סוויט בוקס
- המלכה הלבנה: מתכון מהיר לפבלובה עם פירות יער
- טאטאמי: המסעדה האסייאתית החדשה ששווה ביקור
לבצק:
120 גרם קונפלור
60 גרם א.שקדים
30 גרם א. קקאו
50 גרם א.סוכר
קורט מלח
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 חלמון
לערבל את כל המצרכים במיקסר או מעבד מזון עד שמתקבל בצק. את הבצק מרדדים בין שני ניירות אפיה ומקפיאים.
חותכים לריבועים בעזרת סרגל, מניחים על נייר אפיה או סיליקון ואופים על 160 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין לפני המילוי.
למילוי:
מחממים במיקרו 200 גרם שוקולד לבן ו100 גרם שמנת לגנאש, מקררים להתמצקות ומעבירים לשקית זילוף בלי צנטר. ממלאים את עוגיות, עוגיה, מילוי ומעליה עוד עוגיה ומקפיאים.
מחממים במיקרו 3 חבילות שוקולד חלב וכף שמן, מניחים את העוגיות הקפואות על רשת ומצפים אותן עם השוקולד, שמים בשקית זילוף שוקולד מריר מומס ומזלפים פסים.
מקררים ומגישים.
|