©
צילום: אור ויצמן
בדיוק לחורף: מתכון לעוגיות בראוניז מלאות בשוקולד
אין דבר יותר כיף ומנחם, במיוחד בחורף, מעוגיות בראוניז ביתיות, מתוקות ומלאות בשוקולד. אור ויצמן משתף אותנו במתכון שכל אחד להכין לבד בבית בכלום עבודה, זמן או מאמץ
עשו סאב
עוד בערוץ האוכל של פרוגי:
- סיפור הצלחה: הדמויות שהמשיכו לסדרות נוספות על המסך
- כל הדברים מהסדרות שהיינו רוצים במציאות
- שדרת הכוכבים: על איזה סלב תרצו לראות סרט?
המתכון מיועד לתבנית מרובעת בגודל של 30*30 ס"מ.
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר 55%
250 גרם חמאה
30 גרם סוכר
4 ביצים
כוס קמח
90 גרם קקאו
חופן אגוזי פקאן קצוצים (לא חובה)
חפיסת שוקולד חלב קצוצה
חם, מתוק ומנחם © צילום: אור ויצמן
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
ממיסים את השוקולד המריר והחמאה
מקציפים את הביצים והסוכר לקבל תערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים לקערת המערבל את השוקולד המומס עם החמאה ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבי
© צילום: אור ויצמן
יוצקים את כל הבלילה לתבנית המשומנת, מיישרי
אופים 20 דקות
לאחר שהעוגה מתקררת, חותכים לריבועים ב
|
תגובות