לצאת הצום: רול תמרים שקל להכין וכיף לאכול. AdobeStock

לצאת הצום: רול תמרים שקל להכין וכיף לאכול

טל רז, דיאטנית קלינית, מביאה לנו במיוחד מתכון לרול תמרים מתוק וטעים שכיף לאכול ומתאים במיוחד לשבירת הצום

למי מכם שצם, תמיד טוב שיהיה משהו מתוק ובריא בבית שאיתו יהיה אפשר לשבור את הצום. זה ידוע כבר שאחרי צום של המון שעות לא כדאי לאכול מיד ארוחה גדולה, אלא לאכול משהו קטן ומתוק, במיוחד בשביל זה טל רז, דיאטנית קלינית, מביאה לנו מתכון לרול תמרים שקל להכין וכיף לאכול.   

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

מצרכים:

חבילה של תמרים בוואקום

חצי כוס דבש או סילאן

2 כוסות ורבע פיצוחים מגוונים קלויים  כמו אגוזי מלך, אגוזי לוז, פקאן, פיסטוק וכדומה. 

קוקוס לקישוט.

© AdobeStock

הכנה:

מערבבים הכל יחד. מכינים מהתערובת רול (כמו נקניק) שמים על ניר אפייה ומצפים בקוקוס ומכניסים למקרר. להגשה פשוט פורסים לפרוסות בעובי בינוני. אפשר גם לאחסן במקפיא.

 

תגובות