Food Feed: רוזלך בננה לוטי וערגליות תפוח. צילום: בועז לביא

Food Feed: רוזלך בננה לוטי וערגליות תפוח

הפעם התחשק לנו מתוק, טוב נו זה לא חדש, אז הלכנו לטעום את טעמי הרוזלך החדשים של קפה "לנדוור". וגם: מה חשבנו על טעם התפוח החדש של ערגליות ועל סדרת הגרנולה החדשה של סוגת?

עוד בערוץ האוכל של פרוגי:

ערגליות תפוח

טוב, אז גם אנחנו סוף סוף טעמנו את המילוי החדש של העוגיות הפופולאריות. מודים, באנו מעט סקפטים בעקבות הפרסומים והביקורות הלא כל כך מחמיאות שעלו לרשתות החברתיות. נתחיל מהעובדה שהעוגיות ממש לא היו לא טעימות. למי שאוהב קינוחי תפוחים מדובר בעוגיה מתוקה וחביבה שבהחלט יכולה לספק את הרצון למשהו טעים. אבל, אם נעמוד שוב מול מדף הערגליות בסופר - אנחנו לא יכולים להבטיח שלא נחטוף קודם כל את הטעמים הקלאסיים של תות ושוקולד. ציון: 8/10

© סטודיו אסם

סוגת - סדרת גרנולה קראנץ'

חברת סוגת משיקה את סדרת גרנולה קראנץ' הכוללת ארבעה טעמים - גרנולה קראנץ' עם אגוזים ודבש; גרנולה קראנץ' עם חמוציות ודגנים, גרנולה קראנץ' בטעם אקזוטי עם פירות טרופיים וגרנולה קראנץ עם פירות יבשים. אומנם אין כאן שום חידוש מפתיע- בסך הכל מדובר בעוד גרנולה עם תוספות נחמדות. אין פה שום גיוון וחידוש אבל לפעמים לא צריך כי סוגת עמדנו במשימה וזה פשוט טעים. כיף לנשנש את זה ככה ישירות מהשקית וכיף כם להוסיף את זה ליוגורט. ציון: 9/10

© סטודיו הייפיק

טעמי הרוזלך החדשים של קפה לנדוור

טוב, כר הבנתם שכותבי המדור מכורים למתוק, נכון? בגלל זה כל כך שמחנו לגלות כי רשת "לנדוור" משיקה טעמים חדשים של הקינוח המפוסם שלה - "רוזלך". רולזך קראנצ' שוקולד שהיה ממכר בטעמו, לקינוח הזה, בניגוד לקינוחי השוקולד המושחתים והרגילים היה נופך מעט בוגר שכן הוא היה מתוק אבל במידה והזכיר מעט עוגת שמרים שוקולד. בנוסף טעמנו רוזלך סינמון רול, שגם הגיע בצורה האחרת משאר הרוזלכים. הוא היה בעל טעם מעודן של קינמון עדין שהגיע עם מטבל גבינה שהיה ממש טעים ואיזן היטב את המתיקות של הקינמון. אבל, גולת הכותרת הייתה הרוזלך בטעם בננה לוטי - רוזלך נוטלה, בננות מקורמלות, קשיו וקוקוס קלוי שפשוט לא הפסקנו לאכול (קיים גם בגרסה טבעונית). אין ספק שכרגע מדובר באחד מהקינוחים האהובים עלינו ביותר! ציון: 9/10

© בועז לביא

 

 

תגובות